Automate your Marketing
with Womplify




 
The PhotoPhenomena
Malaysia Top Photographer Jurugambar
By: Anan Mohamad Amri bin Adanan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Jan-2009 21:03 Email | Share | | Bookmark
Moved to my new home/ Berpindah ke laman blog baru.

Hello,

Thanks for your support along this rollercoaster years. Fans and friends, regulars and passers by, I've moved to a new home, a new space, my own space at ananamri.com/blog.



========================================================
versi translasi tiada persamaan:

Salam,
rakan & sahabat, pengunjung atau peminat (HOH gile perasan!), terima kasih di atas sokongan dan segalanya sepanjang berada di FP. Saya kini suda berpindah. Kalau ada yg linkkan FP saya, harap jasa baik korang update link korang agar ia dapat membantu saya menaikkan ranking laman saya (terus terang). Buat masa ni korang lepak dulu kat blog je dulu, ananamri.com/blog. Laman situs utama masih dalam fasa ujian. Sayang korang!

Salam hijrah
ananamri.com/blog


Monday, 8-Dec-2008 21:21 Email | Share | | Bookmark
Dzul & Husna

 


View at larger resolution at flickr.com/ananamri


pelan-pelan update....


Monday, 8-Dec-2008 19:23 Email | Share | | Bookmark
zira n samsul

 
up benda kecik dulu


Thursday, 4-Dec-2008 08:27 Email | Share | | Bookmark
Selamat tinggal 2008. Selamat datang 2009

Sungguh pack hujung tahun 2008 ni. Moga 2009 saya akan lebih improve.

Akan update lagi utk entry penghujung 2008.

Antara yg bes (kot...syok sendiri ):
-Danish & Sue - The wedding reception
-Royal wedding - Tengku Nurul Kamalia & Ahmad Najmi
-update entry wedding Fareeza & Azim
-Azira & Samsul - whole wedding
-Dzul & Husna - whole wedding


Love u all


Friday, 7-Nov-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Hujan rahmat

 
 



Thanks Azim & Fareeza for your great cooperation! sanggup berbasah skali demi utk shots yg lain dari biasa! *clap clap*. tukang buat gambar gila ni perlukan subjek yg gila2. ahaks!nanti update lagi entry ni.

so who's next? what's next?underwater wedding(again?)? base jump wedding? skydive wedding? bring it on! tak berani? byk lagi style lain yg tak extreme. takkan nak gambar lebih kurang sama dgn org lain kan? lambat booking tak jamin available ye....hehe

ok cepat contact for appointment skrg!
012 309 2556


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net